Imprimeix

Ca´n Majoral

Ca´n Majoral

Empesos pel desig i la creença que a Mallorca i , més concretament a Algaida , es podien fer vins de qualitat , vam començar aquest projecte , una aventura i una il · lusió . No us podríem dir si era per experimentar , per afició o per passar el temps , però la veritat és que vam començar a sembrar i , a poc a poc , aquest projecte ha anat creixent en tots els aspectes sense mai perdre de vista l' L'objectiu principal que : conrear , elaborar i comercialitzar vins singulars i de qualitat .

Tenim un total de 17 hectàrees de vinya amb 14 varietats diferents , situades en dos llocs del terme municipal d'Algaida , dins la comarca del Pla, al cor de Mallorca .

Les de Son Reus, al camí que va al poble de Pina , són prop de la gran possessió medieval que , després de la conquesta , va donar nom a aquestes terres i que va substituir al de Butibalausí , nom que rebia l'original alqueria musulmana . Les terres són franc - argiloses amb abundant percentatge d'òxid de ferro que li confereix una coloració vermellosa que anomenem call vermell .

Les de Son Roig , a la petita possessió del mateix nom , situada en un paisatge idíl · lic , són terres amb lleugeres ondulacions , envoltades d'ametllers , garrovers i figueres . Just a l'abric de la muntanya de Randa i del de Son Roig , el tipus de sòl és calcària i argilosa , òptimes per als ceps absorbeixin la humitat adequada .

El cultiu de les vinyes és ecològic . És a dir , és respectuós amb els cicles agrícoles i amb la no utilització d'adobs ni productes químics de síntesi . Des de la poda de la vinya fins a la verema , fem un control exhaustiu tant de la salut de la planta com de la qualitat del raïm .


Mostra per pàgina
Ordena per
*
El preu inclou l'IVA