Imprimeix

Es Verger

Es Verger

A la dècada dels 50 la nostra família produïa vi Mantonegro a Santa Maria del Camí . A dia d' avui seguim conservant aquelles vinyes antigues i amb el temps hem anat afegint varietats , com Cabernet Sauvignon , Pinot Noir , Merlot o Viognier .

Es Verger està situat en plena Serra de Tramuntana , a 450 m sobre el nivell del mar , al terme municipal d'Esporles . Gaudim d'un microclima especial a la zona que influeix molt positivament en els matisos dels nostres vins .

Hem millorat algunes coses però no hem deixat de ser una empresa petita i familiar que aposta per la qualitat abans que la quantitat .
 

Vam precursors en la producció 100% ecològica i creiem que la nostra filosofia artesanal és imprescindible per aconseguir els millors resultats .
 

Estem molt satisfets amb l'acceptació que han tingut els nostres vins , guardonats en diversos concursos .

Elaborem quatre tipus de vins : Ses Marjades ( Mantonegro ) , Els Rojals ( Cabernet i Merlot ) , Pinot Noir ( Negres ) i Fita del Ram (Blanc dolç varietat Viognier ) . Els nostres vins negres tenen una criança de 12 mesos en bóta francesa .

A la nostra finca també produïm oli d'oliva verge extra d'alta qualitat , amb denominació d'origen " Oli de Mallorca" . El nostre oli va obtenir el premi Feinschmecker el 2010 que el situa entre els 250 millors olis del món .


Mostra per pàgina
Ordena per
*
El preu inclou l'IVA